Globe Business Travel – 436% meer bereik in 2011

Door Case

Globe Business Travel is de zakelijke tak van de Globe Reisburogroep, een landelijke reisbureauketen met 220 winkels verspreid over Nederland. Op haar beurt maakt Globe Reisburogroep deel uit van de Oad Groep, Nederlands grootste zelfstandige reisonderneming. Als onderdeel van de Oad Groep biedt Globe Business Travel samen met de afdeling Groups Incentives & Sports Travel (GIST) een breed pakket aan diensten voor de zakelijke markt.

De klant staat centraal

Globe Business Travel heeft aandacht voor de belangen en behoeften van haar klanten. Wij streven naar een samenwerking op basis van persoonlijk vertrouwen zonder ingewikkelde procedures. Kostenbesparingen, comfort, gemak, tijdsbesparingen en efficiency zijn redenen waarom klanten kiezen voor Globe Business Travel.

Uit het in april gehouden klanttevredenheidsonderzoek worden de diensten, service en medewerkers van Globe Business Travel met een 8,4 gewaardeerd. Onze formule, gebaseerd op de kernwaarden: betrokkenheid, gemak, betrouwbaarheid en professionaliteit blijkt dus aan te slaan.

Promote.nl bouwt in opdracht van Globe Business Travel aan een groter zakenreis bereik.

Kwaliteit

De kracht van een organisatie staat of valt met haar mensen. De medewerkers van Globe Business Travel zijn professionals met de juiste combinatie van vakinhoudelijke kennis en vaardigheden op het gebied van zakenreizen. Door meer te zijn dan een leverancier en de toepassing van kleine flexibele teams is Globe Business Travel nauw betrokken bij haar klanten. Als organisatie zijn we geïnteresseerd in de mens achter de klant.

De secretaresse en de inkoper zijn 2 belangrijke doelgroepen die betrokken zijn bij het zakenreizen binnen een bedrijf.

Promote.nl heeft als opdracht een zo groot mogelijk aantal secretaresses kennis te laten maken met de kwaliteit van zakenreis specialist Globe Business Travel.

1. Directiesecretaresse.nl

Via content integratie in de vorm van een mini site op Directiesecretaresse.nl is Globe Business Travel onze exclusieve zakenreis partner op deze hoogwaardige site.

2. Email

Via nieuwsbrief marketing bereiken we periodiek een hoogwaardig lezersbestand. De nieuwsbrief bevat wekelijks een zakenreis column.

3. Print

– Via advertenties/advertorials in PA.NL Magazine bereiken we elk kwartaal een grote groep secretaresses.

– In nauwe samenwerking zijn we een nieuw magazine Zaak & Reizen gestart die naar een hoogwaardig eigen zakenreis bestand verstuurd word.

4. Conceptontwikkeling

We ontwikkelen en onderhouden via de redactie weblogs rondom zakenreizen

5. Social Media

We bouwen en onderhouden verschillende zakenreis posities binnen social media omgevingen.

6. Events

– We organiseren LetsMeet micro events waarbij we de doelgroep zelf ontmoeten. Kleine groepjes secretaresses waar je tijdens een LetsMeet event een echte band krijgt.

– Globe business Travel is sponser tijden de jaarlijkse Secretaresseweek. Op Secretaressedag reiken we een grote hoeveelheid prijzen uit.

– Het secretaresse cadeau reiken we ieder kwartaal uit met onder andere een cadeau van Globe Business Travel

7. Research & Development

We bedenken en overleggen nieuwe concepten zodoende een blijvend krachtige marktpositie te verkrijgen voor Globe Business Travel.