Golden Tulip Doorwerth – meer bereik & omzet in 2011

Door Case, Nieuws

In opdracht van Sjak Rijdt werken we aan een krachtige posities in de zakelijke markt voor 2 hotels in Arnhem en Doorwerth. De bestaande jarenlange samenwerking is onlangs besproken en omgezet in een nieuw en uitgebreidere samenwerking tot eind 2011 die gaat ervoor zorgen dat de 2 hotels positie gaan nemen.

1. Arrangementen promotie

De 2 zuster bedrijven van Promote.nl, Recreatief.nl BV en Businessbookers BV gaan ervoor zorgen dat de hotels een krachtige posities krijgen binnen de leisure en zakelijke markt.

– Samenstellen van een krachtige en goed boekend arrangementen pakket voor de leisure en zakelijke markt.

In nauw overleg met de hotelier van het hotel worden arrangementen besproken, aangepast en geschreven voor het WEB. Passend beeld en video worden toegevoegd aan de arrangementen die op de juiste plekken in het netwerk positie krijgen.

2.  De hotels kiezen zoals zoveel bedrijven voor een benadering richting de uiteindelijke boeker. In dit geval ook de secretaresse.

Via het magazine PA.NL, het online netwerk zullen we een pakket van diensten samenstellen dat zorgt voor veel contact momenten met deze doelgroep. We zullen binnenkort enige van deze activiteiten toevoegen aan dit artikel. De opdracht is vrij recent we werken op dit moment het marketingplan uit.

3. Webmarketing

Promote.nl gaat de beide hotels ondersteunen met hun eigen webprofiel. Zaken als design, marketing en conceptontwikkeling voor de beide bedrijven zullen we oppakken vanaf 1 September.

Het Golden Tulip Hotel in Doorwerth is het mooiste congreshotel op de Veluwe. Dat is ook meteen de aan ons gegeven uitdaging. Ervoor zorgen dat dit bij de juiste doelgroep ook overkomt.  Een  heerlijke nieuwe klus om een werkelijk prachtig hotel binnen en buiten ons netwerk te kunnen promoten.