LetsMeet bij Pegasus Nautic Events in Rotterdam

Door Nieuws

Dinsdag 25 april was het alweer tijd voor het achtste LetsMeet Secretaresse evenement. De LetsMeet Events worden iedere keer in samenwerking met een partner van BusinessBookers georganiseerd om de secretaresse de mogelijkheid te geven kennis te maken met locaties, activiteiten of een stad. Het event van dinsdag 25 april werd georganiseerd door Pegasus Nautic Events in Rotterdam.

Tijdens dit event kregen de members van de PA.NL Secretaresse Community, de LinkedIn groepen en de PAcard-houders de mogelijkheid kennis met elkaar te maken, te netwerken, verschillende leuke activiteiten te proberen en locaties te bekijken.

De Veerhaven
De dag begon in het prachtige havenpand ‘De Veerhaven’ midden in het centrum van Rotterdam. Eén voor één druppelen alle opgegeven secretaresses rond half 12 binnen. Iedereen is enthousiast en het is een gekakel van jewelste! Binnen een half uur zie je de eerste mensen al gegevens uitwisselen en is het netwerken is begonnen. Dat is een goed begin!

Nog beter wordt het wanneer ons een heerlijke lunch wordt aangeboden door de dames van Heerlijk & Hecht. Iedereen heeft genoten van de heerlijke quiches, verse sappen, belegde broodjes en als klapper de heerlijke merenguetaart. Voorafgaand aan de lunch is er kort vertelt over de mogelijkheden bij BusinessBookers (zoek, vind en boek zakelijke evenementen buiten de deur), PA.NL (Secretaresse Magazine & Community) en DirectieSecretaresse.nl (laatste nieuws, tips & trends). We waren blij om te merken dat jullie in veel gevallen al bekend waren met ons!

 

Ontdek Rotterdam
Tijdens de lunch is er een mogelijkheid om een korte rondleiding te krijgen door ‘Veerhaven’ en om te horen over de vele
mogelijkheden van het pand. In de vergaderzalen zijn nog altijd authentieke elementen terug te zien, zoals het schilderij met de kogelgaten uit de oorlog er nog in! Hierna is het tijd om met het actieve programma aan de slag te gaan. Met een gids wandelen we langs een aantal bijzondere plekken naar de Euromast. Een aantal diehards in de groep hebben hun hoogtevrees aan de kant gezet en zijn toch mee naar boven gegaan. ‘Het was het meer dan waard!’ hoorde ik dan ook. Onder het genot van een borrel met een aperitiefje hebben we genoten van het prachtige uitzicht van Rotterdam. Een indrukwekkende skyline zoals die in Rotterdam vind je nergens anders in Nederland.

Majesteit
Bij de Euromast worden we opgewacht door twee Tuk Tuks. Deze bijzondere voertuigen zorgen voor veel hilariteit in de groep. Dit originele vervoersmiddel brengt ons richting de boot ‘De Majesteit’. Deze luxe stoomboot is uniek en een echte ‘must see’. De chique sfeer van vroeger wordt gecombineerd met de mogelijkheden van nu. We krijgen de hele boot te zien, waaronder de vele ruimtes die ook apart af te huren zijn. De majesteit heeft capaciteit voor wel 600 personen(!) en dus een ideale locatie voor bedrijfsfeesten, maar ook voor vergaderingen of congressen. Ook bewijzen ze dat ze culinair niet onderdoen, we worden verwend met een heerlijke proeverij met allerlei kleine hapjes. De secretaresses zijn onder de indruk van de dag en kletsen nog even gezellig met elkaar na.

Spetterende afsluiter
Op het einde van het programma hadden Vincent en Annemieke van Pegasus nog een verrassing in petto! Er was namelijk spectaculair vervoer geregeld terug naar de startlocatie. Je kon ervoor kiezen mee te gaan voor een rondje op het water met een echte RIBboot. Deze boot ging met een snelheid van maar liefst 80 kilometer per uur door de haven. Gillend kwamen de groepen een voor een voorbij varen. We hopen dat we een onvergetelijke indruk hebben achtergelaten bij de deelnemers en een goed beeld hebben gegeven van de mogelijkheden van BusinessBookers. Wij, Karin en Sietske, vonden het in ieder geval een erg geslaagde dag en we hopen je bij het volgende event weer te verwelkomen!

De dames kregen nog een goodiebag mee naar huis, vol met leuke en handige gadgets. Ook na afloop van dit event waren de reacties weer erg positief! Op naar het volgende LetsMeet Event!

Henny van der Zwaag, secrtaresse bij RTL Nederland: ”Het was een innovatieve, culturele, motiverende, avontuurlijke, culinaire, netwerkbijeenkomst met een leuke groep secretaresses! Het Lets Meet evenement is iedereen aan te bevelen, ik vind eigenlijk dat iedere secretaresse het een keer mee moet maken!”

Esther Snoeck, secretaresse bij Eme-Design: ”Ze hebben goede locaties gekozen waarvan je echt denkt: ‘Hier kan ik wat mee voor het organiseren van een vergadering of bedrijfsevenement’”

Agnes Hermans, secretaresse bij Florensis: ”Ik kom zelf uit Rotterdam, dus ik ben vrij bekend met de meeste locaties, maar kijk door dit event toch weer met een nieuwe blik naar de activiteiten en locaties die Rotterdam te bieden heeft”

Kom ook naar een LetsMeet Event van PA.nl!
In juni hebben we in de Beekse Bergen het alweer negende LetsMeet Event. Wil jij de volgende keer hierbij  aanwezig zijn? Kijk dan op LetsMeet.nl en meld je snel aan!
Als je in het bezit bent van een PaCard krijg je bij te veel aanmeldingen voorrang. De PaCard is naast je toegangsbewijs ook een secretaresse voordeelkaart. Kijk voor de voordelen op PAcard.nl en bestel hem direct!