Marketing Drenthe

Door Nieuws, Secretaresse

Drenthe bereikt secretaresse met een virus

ASSEN – Om Drenthe als vergaderprovincie in Nederland te positioneren, stuurt Marketing Drenthe een online virus, oftewel een ‘viral’, naar secretaresses. In de viral krijgen de secretaresses een kijkje in de toekomst waarin ze zien dat ze secretaresse van het jaar 2011 zijn geworden. Deze persoonsgebonden viral wordt middels www.secretaressevan2011.nl verspreid.

Www.secretaressevan2011.nl is onderdeel van de zakelijk toeristische campagne welke zich richt op zakelijk bijeenkomen in Drenthe. Het doel is om het bedrijfsleven in Nederland ervan bewust te maken dat Drenthe dé plek is om een bijeenkomst te houden. Niet zozeer als vergaderprovincie alleen, maar ook als locatie waar je bijzonder kunt bijeenkomen.

De campagne is gestart met de uitnodiging aan Mark Rutte om de onderhandelingen voor de kabinetsformatie in Drenthe te houden. Deze uitnodiging is geplaatst op reclamemasten langs de A12 en de A4. Daarnaast heeft Mark Rutte een A2 brief gekregen met dezelfde uitnodiging. De campagne eindigt op 28 oktober 2010 met een secretaressedag waar de doelgroep in kennis maakt met het unieke vergaderaanbod in Drenthe.

Meer informatie is te vinden op www.drenthe.nl/heisessie

Promote.nl is gevraagd deze campagne op korte termijn te verspreiden via een campagne in samenwerking met SecretaresseMarketing.nl.

Via allerlei online media bereiken we binnen korte tijd enige duizenden secretaresses. Via advertorials in PA Magazine worden de 27 duizend lezers van PA Magazine nogmaals gewezen op Drenthe als vergaderprovincie en een plek om bijzondere bijeenkomsten te houden.