PA.NL Uitgave 4

Door Nieuws, PA.NL Magazine, Secretaresse

Vandaag wordt de vierde uitgave van PA.NL magazine verspreid aan 27.000 secretaresses. Het eerste jaar is hiermee vol. Ook dit nummer staat weer vol met veelbelovende artikelen. Promote.nl is verantwoordelijk voor deze uitgaves die wij in opdracht van Businessbookers BV Secretaressemarketing maken.

Iedereen ziet er graag goed uit, maar niet iedere vrouw is hetzelfde. Zo heeft niet iedereen hetzelfde figuur. In deze uitgave less je alles over appels, peren, bananen en zandlopers en wat je met jouw figuur het best kunt vragen. Als je nieuwe mensen ontmoet of gaat solliciteren maak je graag een goede indruk. Maar hoe wordt die eerste indruk eigenlijk gevormd? En hoe snel? Lees het allemaal in PA.NL magazine 4.

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie? Dit keer zijn de beste vergaderlocaties in de stad voor jou op een rijtje gezet. Als je nog een leuke dag uit voor jou en je collega’s moet organiseren is het ook leuk om eens de stad in te gaan. In de BedrijfsEvent.nl Top 5 vind je de leukste stadsevenementen van dit moment. Helemaal leuk is het natuurlijk om een vergadering met een stadsevenement te combineren. Hiervoor kun je ten alle tijden terecht bij BUSINESSBOOKERS.NL. Ook ontbreekt de Feest.nl Top 5 niet, hierin vind je dit maal een selectie van deleukste themafeesten.

Provincie Noord-Brabant
Sommige vrouwen vinden het niet prettig om naar een beautycentre te gaan en daar helemaal uit de kleren te moeten, daarvoor zijn er speciale badkledingdagen. Lees hier alles over op de Beauty pagina. Claudia en Ashley gingen voor ons op pad in de provincie Noord-Brabant. Ontdek hoe zij het schermen, de Bossche kroegentocht en een skydive sessie hebben ervaren. Iedereen heeft wel eens met stress te maken. Sporten is een goede manier om te ontspannen. Diana vertelt alles over haar passie voor de Argentijnse Tango.

Tegenwoordig hoor je steeds vaker dat secretaresses voor zichzelf beginnen. Wat trekt iedereen hier toch zo in aan? Wij hebben Monique geïnterviewd om antwoord te krijgen op deze vraag. De uitreiking van het derdeSecretaresseCadeau vond plaats in Wierden. Caroline had haar collega Trina opgegeven, die helemaal verrast was. Je vindt de reportage in het magazine.

Prijzenregen
Inmiddels weet je het wel, PA.NL geeft graag prijzen weg. Zo maak je kans op een echte ‘bling bling’ muis waarmee je je bureau helemaal kunt opleuken, een superhandige opvouwbare vaas, het persoonlijke APK-spel en je kunt zelfs een iPad winnen.

Ontvang jij PA.NL magazine niet? Vraag hem dan hier gratis aan!