Secretaresse Marketing

Door Secretaresse

Promote.nl is 2 jaar geleden in opdracht van Businessbookers begonnen met het contact zoeken met de secretaresse.

Het is onze focus geweest om de secretaresse te bereiken en te vermaken via een groot aantal initiatieven. We hebben onderzoek gedaan en zijn na dit onderzoek gaan bouwen aan een pakket van online en offline activiteiten om de secretaresse te bereiken. Het  netwerk is verfrissend en geeft marketeers de mogelijkheid een succesvolle cross-mediale campagne richting de secretaresse te lanceren.

In de afgelopen jaren hebben we een flinke portfolio opgebouwd. Een groot online netwerk, print en enige succesvolle evenementen die samen zorgen dat we als bedrijf een enorm aantal secretaresses bereiken.

In het kort in vogelvlucht enkele van de initiatieven :

Een successtory is Directiesecretaresse.nl, ons portaal voor deze zeer belangrijke secretaresse. Directiesecretaresse.nl heeft een eigen redactie die nieuwsberichten plaatst , de gids onderhoud en communiceert met de nu meer dan 250 duizend jaarlijkse bezoekers.

De jaarlijkse secretaresse week. Een groot event waarbij we dit jaar meer dan 20.000 secretaresses bereikten, onder andere via Secretaressedag.nl.  In 1 x het grootste secretaresse event in Nederland waar we in 2010 nog een schepje bovenop gedaan hebben.

We geven het  gratis secretaresse magazine PA.NL uit. We bereiken hierdoor  ieder kwartaal 27.000 secretaresses die het magazine op de deurmat krijgen. Een fris, trendy en glossy magazine voor en door de moderne PA.

Onze bijbehorende community PA.NL heeft nu meer dan 20o0 leden. Hiermee is de community binnen 1 jaar de grootste secretaresse club van Nederland. De meeste leden van onze community bezitten ook sinds kort de PACARD , een door ons ontwikkelde voordeelkaart voor secretaresses met steeds meer deelnemende partners.

Dit jaar zijn we LetsMeet Micro Events gestart. Think Small Win BIG ! Succesvolle bijeenkomsten van 5 tot 40 secretaresses. Een intiem dagje uit waarbij je de secretaresse pas echt goed leert kennen. Een succes met een groot aantal LetsMeet events in 2011 !

We gaan in samenwerking met enige krachtige partners secretaresse beurzen in de regio organiseren. Secretaresse beurzen nieuwe stijl !

We zijn sinds kort ook eigenaar van Secretaressebeurs.nl waarvan de invulling nog even een verrassing blijft. Onze afdeling Research & Development is er druk mee bezig.

We reiken elk kwartaal een groot secretaressecadeau uit, en maandelijks is er de secretaresse prijsvraag.

Secretaresses luisteren via ons naar de radio, bekijken video’s en lezen het laatste nieuws op hun mobiel.

Een nog groter pakket van activiteiten en mogelijkheden zijn verzameld op Secretaressemarketing.nl doelgroep marketing nieuwe & oude stijl.

Ondertussen zit onze afdeling Conceptontwikkeling niet stil en werken we aan enige nieuwe initiatieven die het netwerk nog completer en krachtiger maken.

Met vriendelijke groet,

Team Promote.nl